Elastic 2000 KFT. 

Hulladék papír és műanyag felvásárlás, feldolgozás

Kapcsolattartó
Kánási László János

Tel: +36 42 599 154
Fax: +36 42 500 549
E-mail: elastic@netra.hu

Iratmegsemmisítés  

Iratmegsemmísítés Iratmegsemmísítés Elastic 2000 KFT

Minden vállalkozás működése során, az ügyvitelből és adminisztrációból adódóan rengeteg papír alapú irattári anyag, nyomtatvány kerül felhalmozásra. A szigorú iratkezelési szabályok nem csak iratok kezelésére, tárolására, hanem azok megsemmisítésére is vonatkoznak.

Leltározáskor, selejtezéskor az elavult iratanyagok bizalmas kezelése, és azok zárt rendszerű, ellenőrzött és szakszerű megsemmisítése, nagy mennyiségű papíranyag esetén nem egyszerű feladat. 

A cégeknél felgyülemlett, rendszertelenül betárolt iratanyagok átvizsgálását, katalogizálását, a megrendelő által meghatározott szempontok alapján történő selejtezését is végezzük.

Az Elastic 2000 KFT, garancia vállalással, iratmegsemmisítési, iratzúzási szolgáltatást nyújt nagy teljesítményű intenzív gépeken. A teljesen zárt rendszerű, ellenőrzött eljárás során, illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá a megsemmisítendő iratokhoz. A bezúzott, megsemmisített iratokat környezetkímélő módon újrapapír gyártására készítik elő.

A megsemmísítésből származó hulladékpapír, hullámpapír burkolattal ellátott, préselt bálákban kerül feldolgozásra, továbbszállításra. A bálák kizárólag ponyvás kamionnal kerülnek szállításra a papírgyárakba, illetve zárt technológiai láncú papíripari feldolgozásra, újrapapír gyártásra kerülnek.

Garantálják továbbá, hogy a rakodástól kezdve, a teljes technológiai lánc folyamán, egészen a papíripari felhasználásig, csak saját szakembereik férhetnek hozzá az anyaghoz, illetéktelen személy nem.

A megsemmisítésről minden esetben dokumentáció és hivatalos végzés készül.

Ajánlatkérés